Detaljhandelstrend

Showrooms spås ju att bli allt viktigare för näthandelns expansion under 2014. Kanske är detta anledningen till att Skånska Byggvaror inleder samarbete och flyttar ihop med Plantagen?

Från och med mitten av mars öppnar Skånska Byggvaror showrooms i Plantagens butiker i Tagene Göteborg och i Barkaby i Stockholm. Det nya konceptet ska innehålla sortiment inom uterum, växthus och trädgårdsbyggnader. Kunderna kommer att kunna klämma och känna på produkterna och sedan beställa via terminaler eller via Skånska Byggvarors personal i butiken. Dessutom erbjuds kunderna fri frakt på sina beställningar.

En intressant branschtrend och man kan ju inte låta bli att undra över vad nästa samarbete på detta temat kan tänkas bli?

Det här inlägget postades i Trender. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.