Boka en ambassadör


Tillväxtverket har på uppdrag av regeringen utsett 800 företagare till ambassadörer för kvinnors företagande och jag är en av dessa ambassadörer.
Ambassadörsprojekter ingår i regeringsuppdraget Främja kvinnors företagande, som syftar till att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv genom att fler företag drivs och utvecklas av kvinnor.

Min uppgift som ambassadör är att väcka intresse för entreprenörskap, synliggöra kvinnors företagande och sprida kunskap om hur det är att starta och driva företag, genom att berätta om mina erfarenheter som företagare och om min väg till att bli företagare. Vad låg bakom mina val, vilka är mina drivkrafter och hur är det egentligen att driva företag. Jag är ute med jämna mellanrum och pratar på skolor, universitet samt organisationer och föreningar om livet som företagare och träffar massor med spännande och intressanta människor. Människor som jag kanske annars aldrig hade träffat.
För mig som brinner för möten är dessa tillfällen en riktig guldgruva för inspiration och energi.

Om man är intresserad av att veta mer om Ambassadörsprojektet eller kanske boka en Ambassadör kan man läsa mer här.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Boka en ambassadör

  1. Pingback: Digital nomad - varför man reser till vilka ställen? - annaaberg.se

  2. Jeanette skriver:

    Men så bra Camilla! Vilket viktigt uppdrag – det låter dessutom otroligt roligt och stimulerande.
    /Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *