Att prata företagande

I förra veckan var jag och pratade om min resa som företagare för en massa studenter som är entreprenörsintresserade på Venture Lab/Lunds Universitet. Uppdraget var i min roll som Ambassadör för Kvinnors Företagande genom Tillväxtverket.

Det var många fantastiska möten och jag var superglad när jag gick därifrån. Tänk att det finns så många bra idéer där ute! Stort tack för att jag fick möjligheten att vara med och lyssna på era tankar om företagande och inspireras av er.

Det här inlägget postades i Kurser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Att prata företagande

  1. Åsa Bengtsson skriver:

    Säkert härligt inspirerande ambassadörsskap från dig och säkert även entusiastiska, nytänkande studenter. Bra möte mellan människor med driv, med andra ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *