Att vara under utveckling

Dagens klokhet är på temat att om man inte är under utveckling så är man per automatik under avveckling. Viktigt att tänka på när det gäller allt i bemötandet med kunder, eftersom kundernas önskemål, drömmar och behov ständigt förändras och utvecklas.

Det här inlägget postades i Service och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Att vara under utveckling

  1. Åsa Bengtsson skriver:

    Absolut helt rätt, Camilla! Man måste hela tiden utvecklas som person och tänka nytt, agera på nya sätt och fundera på hur man vill leva sitt liv och hur/var man vill arbeta. Intressant när så många säger att ”så har vi alltid gjort och det har alltid fungerat tidigare” :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *