Adjungerad ledamot

Jag har idag blivit utsedd till adjungerad ledamot i nationella programrådet för HT-programmet, som handhas av Skolverket i Stockholm. Ett fantastiskt spännande uppdrag. Att få vara med och påverka hur utbildningar inom hotell och turism ser ut, läggs upp och utformas känns oerhört hedersamt.

Utbildningen under gymnasieåren är något jag brinner för, eftersom ungdomarna är våra framtida kollegor i servicebranschen. Vi vill ju att de ska vara så fullärda och väl rustade som möjligt när de kommer ut till ”verkligheten” i den dagliga driften. Ju mer de kan desto lättare blir upplärningen på arbetsplatsen och desto mer fokus kan läggas på upplevelsen för kunden och gästen. Det är det vi alla vill!

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *