Adjungerad ledamot

Jag har idag blivit utsedd till adjungerad ledamot i nationella programrådet för HT-programmet, som handhas av Skolverket i Stockholm. Ett fantastiskt spännande uppdrag. Att få vara med och påverka hur utbildningar inom hotell och turism ser ut, läggs upp och utformas känns oerhört hedersamt.

Utbildningen under gymnasieåren är något jag brinner för, eftersom ungdomarna är våra framtida kollegor i servicebranschen. Vi vill ju att de ska vara så fullärda och väl rustade som möjligt när de kommer ut till ”verkligheten” i den dagliga driften. Ju mer de kan desto lättare blir upplärningen på arbetsplatsen och desto mer fokus kan läggas på upplevelsen för kunden och gästen. Det är det vi alla vill!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *