Nominerad till Beautiful Business Award

Jag är nominerad till Beautiful Business Award och är super glad. Håller på för fullt med att ”snickra” på mitt nomineringsbidrag som ska vara med och tävla. Om man vill läsa mer om tävlingen kan man göra det på http://www.beautifulbusinessaward.se.

Tusen, tusen tack till den eller de som har nominerat mig. Det värmer, kan du/ni tro.

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.