Planeringsdag inför Gymnasie-SM 2014

Igår var jag i Stockholm och besökte Stockholms Hotell- och Restaurangskola tillsammans med Visita. Vi planerade inför Gymnasie-SM 2014, tittade på lokalerna för de olika tävlingsmomenten, diskuterade tidsplanering och allmän logistik.

Tävlingsuppgifterna är ute hos alla skolor på måndag och sedan är det bara att börja arbeta med att kvalificera sig.

Vi hann även med ett besök och en lunch på Restaurangakademin samt en visning av hotellrum och konferenslokaler på Quality Hotel Globe.
Det var en spännande dag och jag var fylld av intryck att sortera på väg hem med flyget.

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Hotell-SM. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.