Avtal med VisitaAkademin

Jag har tecknat avtal med Visita och från hösten ingår min kurs Merförsäljning – vägen till lönsammare gäster” i VisitaAkademins utbildningsprogram. Klicka på länken om ni vill anmäla er själv eller era medarbetare till något av kurstillfällena eller läsa mer om kursens innehåll.

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Kurser. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.