Härligt med nöjda kunder

Igår fick jag en fantastisk blomsterbukett med ett underbart kort. Det gjorde hela min arbetsvecka och jag kommer att känna stor glädje länge framöver.
Det är fantastiskt, underbart och roligt med nöjda kunder!

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.