Att prata företagande

I förra veckan var jag och pratade om min resa som företagare för en massa studenter som är entreprenörsintresserade på Venture Lab/Lunds Universitet. Uppdraget var i min roll som Ambassadör för Kvinnors Företagande genom Tillväxtverket.

Det var många fantastiska möten och jag var superglad när jag gick därifrån. Tänk att det finns så många bra idéer där ute! Stort tack för att jag fick möjligheten att vara med och lyssna på era tankar om företagande och inspireras av er.

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Kurser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Att prata företagande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *