Kurs i konflikthantering

I ett kundmöte som involverar en konflikt är det viktigt att ha en effektiv, personlig och framgångsrik kommunikation. En bra dialog handlar om att bygga förtroende för dig som person och för företaget du representerar. Då är din personliga inställning och din förmåga att styra dialogen avgörande. Alla kan lära sig vad de ska säga till kunder, men det är inte lika självklart hur vi ska säga det. Ord kan få olika effekt beroende på hur vi säger dem. Ingen har råd att låta en konflikt med en kund förbli olöst!

Vid två tillfällen, den 8 och den 28 september 2011, håller jag en utbildning för dig som vill lära dig mer om konflikthantering i kundrelationer och som vill förstärka din kommunikativa förmåga. Detta för att kunna lösa konflikter och reklamationer på ett positivt sätt och därmed ge service framgångsrikt och skapa nöjda kunder. Resultatet ska bli bättre rustade medarbetare inför mötet med kunder.

Den här kursen vänder sig till medarbetare i alla positioner inom hotell- och restaurang som möter kunder i sitt dagliga arbete.

För mer information se http://www.shr.se/Om-SHR/Regionforeningarna/SHR-Sodra/Seminarium/. Anmälan sker till mig på camilla@serviceidentity.se

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Kurser. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.