Vägen till lönsammare gäster

Den 22 januari 2013 håller jag en utbildning i merförsäljning under temat ”Vägen till lönsammare gäster”. Kursen är ett samarbete tillsammans med Visita Södra och hålls på Comfort Hotel Malmö kl. 14.00-17.30.

Ladda ner pdf:en och läs mer om kursen: Utbildning merförsäljning 22 januari

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *