Ambassadör för kvinnors företagande

Idag har jag fått det fantastiska beskedet från Tillväxtverket om att jag blivit utsedd till ambassadör för kvinnors företagande.

Min uppgift som ambassadör blir att väcka intresse för entreprenörskap, sprida kunskap om hur det är att starta, driva och utveckla företag och bidra till att förändra bilden av företagaren genom att berätta min historia och dela med mig av mina erfarenheter som företagare.
En uppgift jag tar på mig med enorm stolthet och stort engagemang!

Ambassadörsuppdraget ingår som en del i Tillväxtverkets program Främja Kvinnors Företagande. Om man vill läsa mer om ambassadörsprojektet kan man göra det ambassadorerforkvinnorsforetagande.4.74f57d0f1283a4f88ff80007488.html.

Om Camilla Olsson

Camilla Olsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom besöksnäringen, bland annat som hotelldirektör och chef inom flygbranschen. Sedan många år driver hon också ett konsultbolag där hon är rådgivare till exempelvis hotell, restauranger och butikskedjor. Hon är också en populär föreläsare som anlitas av företag både i och utanför branschen, organisationer, universitet/högskolor och myndigheter. Camilla Olsson har skrivit böckerna "Service & Bemötande" samt "Marknadsföring för besöksnäringen".
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.